Van kwetsbaarheid naar veerkracht

Boek Jaleesa als spreker

Ik ben Jaleesa Elisabeth, ervaringsdeskundige, coach en gastspreker op het gebied van trauma verwerking, persoonlijke groei en zelf-actualisatieMijn eigen reis van kwetsbaarheid naar veerkracht heeft mij geleid naar een diepgaand geloof in de kracht van persoonlijke verhalen en de impact die ze kunnen hebben op anderen.

 

Mijn missie is om anderen te inspireren en te begeleiden op hun reis van kwetsbaarheid naar veerkracht door het delen van mijn eigen transformerende verhaal.

jaleesa Elisabeth ervaringsdeskundige lezingen seksueel misbruik
lezingen en coaching trauma healing

Inspirerende lezingen

Een verhaal over…

Kwetsbaarheid, Moed, Hoop & Veerkracht

Tijdens mijn lezingen deel ik mijn ervaring met seksueel geweld en hoe ik de moed vond om deze duistere periode te “overwinnen”. Het is geen gewoon verhaal; het is een reis door mijn diepste angsten, mijn grootste uitdagingen, maar ook een reis die mij uiteindelijk terug bracht maar mijn ware zelf.

Ik heb altijd geloofd dat mijn verhaal niet alleen van mij was, maar vooral ook voor anderen die een soort gelijke ervaring hebben mee gemaakt. Het is mijn missie om mijn verhaal zo breed mogelijk te delen, zodat anderen herkenning, hoop, moed en inspiratie kunnen vinden om het taboe en stilzwijgen te doorbreken en hun eigen kracht terug te vinden.

Want: Je bent niet alleen, en je hoeft het niet alleen te dragen.

Het delen van mijn grootste geheim (het seksueel misbruik) heeft mij niet alleen bevrijd van de lasten die ik bij mij droeg. Het heeft mij ook dieper in verbinding gebracht met mijzelf en anderen. Dit wens ik anderen ook toe. Ik hoop met mijn verhaal slachtoffers de herkenning, kracht en steun te bieden die zij op dit moment niet in zichzelf kunnen vinden. Ook hoop ik hen te inspireren hun eigen stilte te doorbreken, zodat ook zij niet alleen hoeven te lopen met het gewicht dat zij op hun schouders mee dragen en heling kunnen vinden. Ook hoop ik omstanders, familie, vrienden en hulpverleners van slachtoffers te voorzien van inzichten en handvaten omtrent de impact van seksueel geweld en het verwerkingsproces.

 

Wil jij graag boeken om te spreken op jouw event of voor interessante lezingen binnen jouw bedrijf? Neem dan nu vrijblijvend contact op!

Ervaringsdeskundige | Gastspreker | Coach

Over Jaleesa Elisabeth

Jouw coach in (trauma) healing, Identiteitsvorming & zelf actualisatie

Mijn naam is Jaleesa, en in veel opzichten ben ik net als jij.

Ik heb de ups en downs van het leven doorlopen, van een liefdevolle opvoeding tot het worstelen met depressie. Van mijn ervaring als moeder van twee prachtige kinderen tot mijn ervaring met seksueel misbruik.

Ik begrijp hoe uitdagend het leven kan zijn en hoe gemakkelijk het is om het gevoel te krijgen dat je jezelf en de grip op het leven kwijt bent geraak.

Maar ik ben er ook van overtuigd dat, ongeacht welke obstakels we tegenkomen, we de kracht hebben om ons leven te herdefiniëren en de controle terug te nemen.

Als ervaringsdeskundige, spreker en coach koester ik een diepe passie voor het ondersteunen en inspireren van anderen om de regie over hun leven weer in eigen hand te nemen en volledig in hun kracht te gaan staan.

Jaleesa Elisabeth trauma healing coach, spreker en ervaringsdeskundige

Zij gingen je voor...

Heb je vragen of wil jij mij boeken als gastspreker?

Neem contact op!

Vul het contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.